Επικοινωνία:   τηλέφωνο: 210.555.1622,  fax: 210.555.1623,  e-mail: info@acsys.gr

Κατηγορίες προϊόντων

Οι κατηγορίες προϊόντων που διαθέτουμε, ακολουθούν παρακάτω.

Φτιάξαμε αυτή την λίστα, επειδή σε αρκετές περιπτώσεις διαθέτουμε προϊόντα κάποιας κατηγορίας από περισσότερους από έναν κατασκευαστή ή προμηθευτή και θέλουμε να έχετε έναν εύκολο τρόπο να τα εντοπίσετε.

Κατηγορίες προϊόντων

Η acsys μπορεί να σας προμηθεύσει, σε λιανική ή χονδρική κλίμακα, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, κατάλληλων για οικιακή, επαγγελματική ή βιομηχανική χρήση.

Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε την υπεύθυνη και επαγγελματική τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή όλων αυτών των προϊόντων.Κύριες κατηγορίες προϊόντων

Ένα βασικό πρόβλημα που παρατηρούμε καθημερινά, είναι ότι υπάρχει μία δυσκολία συνεννόησης σχετικά με τα είδη που εμπορευόμαστε. Αυτό είναι αναμενόμενο καθώς από την μία υπάρχει πληθώρα ονομασιών για κάθε είδος, από ονομασίες “της πιάτσας” μέχρι τεχνικές ονομασίες, αλλά και παραφθορών τους (όπως πχ “πτυσόμενη” αντί για “πτυσσόμενη” πόρτα).

Το ζήτημα της ορολογίας αλλά και η ποικιλία παρεμφερών προϊόντων κάνουν δύσκολο, ειδικά για τους μη τεχνικούς, το να περιγράψουν το προϊόν που έχουν υπ' όψιν τους.

 ACSYS

Παρακάτω, παραθέτουμε βασικές πληροφορίες για κάποιες από τις κύριες κατηγορίες προϊόντων μας. Επιπλέον, επειδή κάποια προϊόντα είναι συνήθως γνωστά με περισσότερες από μία ονομασίες στην αγορά, αναφέρουμε μερικές από τις πιο συνηθισμένες. Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει στο να αναγνωρίσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και στο να “μιλήσετε την ίδια γλώσσα” με τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό.Μηχανισμοί για συρόμενες γκαραζόπορτες

Μηχανισμοί συρόμενων θυρών

Διαθέτουμε μηχανισμούς συρόμενων θυρών για ότι μέγεθος και συχνότητα χρήσης και εάν έχει η αυλόπορτα, γκαραζόπορτα ή καγκελόπορτά σας σας (έως 3,300 Kg βάρος ή έως 2,000 Kg βάρος και συνεχή χρήση).

 


Μηχανισμοί για ανοιγόμενες γκαραζόπορτες

Μηχανισμοί ανοιγόμενων θυρών

Ακόμη και εάν έχετε μία ανοιγόμενη καγκελόπορτα, αυλόπορτα ή γκαραζόπορτα με μήκος φύλλου 7 m, διαθέτουμε μηχανισμούς ανοιγόμενων θυρών που να σας καλύπτουν.

 


Μηχανισμοί για γκαραζόπορτες οροφής

Μηχανισμοί για γκαραζόπορτες οροφής

Οι μηχανισμοί για γκαραζόπορτες οροφής είναι μοτέρ με ενσωματωμένους πίνακες ελέγχου και απαντώνται σε όλες τις αυτόματες γκαραζόπορτες οροφής.

Οι μηχανισμοί που διαθέτουμε, ανάλογα με την επιλογή του πελάτη, είτε έρχονται τοποθετημένοι εξ' αρχής στην γκαραζόπορτα είτε τοποθετούνται εκ' των υστέρων σε μία χειροκίνητη γκαραζόπορτα για να την αναβαθμίσουν σε αυτόματη. Οι μηχανισμοί μας είναι συμβατοί τόσο με τις μονοκόμματες όσο και με τις σπαστές γκαραζόπορτες οροφής που θα βρείτε σε εμάς.

 


Κεντρικά μοτέρ

Κεντρικά μοτέρ

Τα κεντρικά μοτέρ χρησιμοποιούνται σε ρολλά ασφαλείας και εγκαθίστανται στο μέσον του άξονα. Επιπλέον, οι άξονες με τους οποίους συνδυάζονται αυτά τα μοτέρ, φέρουν και ελατήρια αντιστάθμισης του βάρους της “κουρτίνας” του ρολλού.

 


Ηλεκτρονικοί πίνακες ελέγχου

Ηλεκτρονικοί πίνακες ελέγχου

Οι ηλεκτρονικοί πίνακες ελέγχου (πλακέτες) είναι ουσιαστικά ο “εγκέφαλος” κάθε μοντέρνου αυτοματισμού. Συνδυάζουν τις πληροφορίες που παίρνουν από διάφορους αισθητήρες (συνήθως αισθητήρες ασφάλειας όπως τα φωτοκύτταρα και οι πρεσσοστάτες και αισθητήρες εντολών όπως οι δέκτες τηλεχειρισμού και τα μπουτόν) ώστε να δώσουν στο μοτέρ τις κατάλληλες εντολές λειτουργίας. Επίσης, μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης.

 


Λωριδοκουρτίνες από PVC

Λωριδοκουρτίνες από PVC

Οι λωριδοκουρτίνες από PVC είναι μία πολύ οικονομική και πρακτική λύση για να προστατέψετε χώρους επεξεργασίας τροφίμων και ψυκτικές εγκαταστάσεις από την απώλεια θερμότητας και την είσοδο σκόνης και εντόμων χωρίς να εμποδίσετε την ελεύθερη διέλευση πεζών και οχημάτων ή την οπτική παρατήρηση του χώρου.


Οι λωριδοκουρτίνες είναι ιδιαίτερα εύκολες στην εγκατάσταση και αξιόπιστες, καθώς δεν διαθέτουν κάποιο περίπλοκο μηχανισμό. Επίσης, εάν τυχόν κάποια λωρίδα τους σκιστεί, η αντικατάσταση είναι απλή και οικονομική.Λωριδοκουρτίνα PVC
 
Οι 'λωριδοκουρτίνες από PVC' αναφέρονται και ως 'λωριδοκουρτίνες PVC', 'κουρτίνες από PVC', 'βιομηχανικές κουρτίνες', 'κουρτίνες από λωρίδες PVC', 'πόρτες από λωρίδες PVC', 'πλαστικές λωριδοκουρτίνες' ή και απλά 'λωριδοκουρτίνες'.
 


Ρύθμιση και ασφάλεια της κυκλοφορίαςΕνσύρματες συσκευές χειρισμού

Ενσύρματες συσκευές χειρισμού

Οι ενσύρματες συσκευές χειρισμού περιλαμβάνουν μπουτόν, μπουτόν-κλειδί και άλλες αντίστοιχες συσκευές.

 


Ασύρματες συσκευές χειρισμού

Ασύρματες συσκευές χειρισμού

Οι ασύρματες συσκευές χειρισμού περιλαμβάνουν τηλεχειριστήρια, δέκτες τηλεχειρισμού, κεραίες για τους δέκτες κλπ.

 
Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει γενικά συσκευές με λογική πομπού-δέκτη που επικοινωνούν ασύρματα. Συνήθως οι πομποί τηλεχειρισμού αναφέρονται ως τηλεχειριστήρια, τηλεκοντρόλ, κοντρόλ, κομπιουτεράκια, κοντρολάκια, remote control, transmitter κλπ.
 


Συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access-control)

Συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access-control)

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access-control) είναι σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν στην πρόσβαση στις διάφορες θύρες. Σαν “κλειδί” χρησιμοποιούν κάρτες προσέγγισης, κωδικό κλπ.

 


Φανοί ειδοποίησης

Φανοί ειδοποίησης

Οι φανοί ειδοποίησης είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να βελτιώσουμε την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των αυτοματισμών.

Συνήθως χρησιμοποιούνται για να ενημερώσουν τους διερχόμενους και τους παριστάμενους, με οπτικό τρόπο, ότι η πόρτα ή η μπάρα ετοιμάζεται να κλείσει ή κλείνει. Η λειτουργία τους ελέγχεται από τον πίνακα ελέγχου του αυτοματισμού.

 


Φωτοκύτταρα ασφαλείας

Φωτοκύτταρα ασφαλείας

Τα φωτοκύτταρα ασφαλείας είναι συσκευές που αυξάνουν κατακόρυφα το επίπεδο ασφάλειας κατά την λειτουργία ενός αυτοματισμού.

Η χρήση τους επιβάλλεται σε σχεδόν κάθε περίπτωση αυτόματης πόρτας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνεται η εγκατάσταση όσων φωτοκυττάρων ασφαλείας απαιτούνται για την παροχή του αποδεκτού επιπέδου ασφαλείας στον εκάστοτε αυτοματισμό.

 


Συσκευές εξωτερικής αποσύμπλεξης

Συσκευές εξωτερικής αποσύμπλεξης

Οι συσκευές εξωτερικής αποσύμπλεξης χρησιμοποιούνται όταν θέλουμε να λειτουργήσουμε χειροκίνητα κάποιον αυτοματισμό. Η πιο συνηθισμένη περίπτωση όπου απαιτείται κάτι τέτοιο είναι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Οι συσκευές εξωτερικής αποσύμπλεξης που εγκαθίστανται σε μέρη όπου η πρόσβαση δεν ελέγχεται αυστηρά πρέπει να διαθέτουν προστασία έναντι παραβίασης.

 


Επαγωγικοί βρόχοι

Επαγωγικοί βρόχοι

Οι επαγωγικοί βρόχοι είναι αισθητήρες που παρέχουν μεγάλη ζώνη κάλυψης για την ανίχνευση παρουσίας οχημάτων.

Αντιλαμβάνονται την παρουσία οχημάτων (και γενικά μεγάλων μεταλλικών αντικειμένων ή άλλων πηγών παρεμβολής του ηλεκτρομαγνητικού τους πεδίου) και στέλνουν σήμα στον πίνακα ελέγχου του αυτοματισμού. Για τον λόγο αυτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συσκευές ασφαλείας και/ή ως συσκευές ενεργοποίησης του αυτοματισμού. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι και συνηθισμένοι σε συνδυασμό με τις μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας.

 


Κλειδαριές αυτοματισμών

Κλειδαριές αυτοματισμών

Οι κλειδαριές είναι συνήθως απαραίτητες σε αυτόματες ανοιγόμενες θύρες με μεγάλα θυρόφυλλα. Δίνουν την δυνατότητα να μένει η πόρτα ασφαλισμένη όταν είναι κλειστή, χωρίς να υποχωρεί λόγω ανεμοπίεσης ή τυχόν προσπάθειας παραβίασης.

 


Στοπ ανοιγόμενων και συρόμενων αυλοπορτών

Στοπ ανοιγόμενων και συρόμενων αυλοπορτών

Τα στοπ είναι σημαντικά εξαρτήματα για την ασφάλεια και την λειτουργικότητα (ειδικά στις αυτόματες ανοιγόμενες) μιας ανοιγόμενης ή συρόμενης αυλόπορτας ή γκαραζόπορτας.

 


Διάφορες σπαστές και πτυσσόμενες πόρτες

Στην αγορά υπάρχει μία τεράστια ποικιλία από σπαστές ή πτυσσόμενες πόρτες. Μερικές από αυτές λειτουργούν όπως οι σπαστές γκαραζόπορτες οροφής και οι βιομηχανικές σπαστές πόρτες οροφής που περιγράψαμε παραπάνω.

Υπάρχουν όμως και μία σειρά από διαφορετικών τύπων σπαστές και πτυσσόμενες πόρτες, παρόμοιες με αυτές που φαίνονται στα παρακάτω σχήματα.

Δεν διαθέτουμε προϊόντα τέτοιων τύπων αλλά, χάριν πληρότητας, τα αναφέρουμε, ώστε και να έχετε μια γενική εικόνα και να γνωρίζετε ότι δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με αυτά.Πτυσσόμενες πόρτες οροφής

Πτυσσόμενη πόρτα οροφής Λειτουργούν όπως φαίνεται στο πλαϊνό σχήμα, σπάζοντας και διπλώνοντας στην οροφή. Καταχρηστικά, αναφέρονται μερικές φορές ως σπαστές πόρτες οροφής.


Δεν διαθέτουμε κάποιο προϊόν που να έχει αυτή την αρχή λειτουργίας, ούτε σε βιομηχανικές πόρτες ούτε σε γκαραζόπορτες. Επίσης, δεν διαθέτουμε μηχανισμούς για να μετατρέψουν τέτοιες πόρτες σε αυτόματες.Σπαστές επιτοίχιες πόρτες

Σπαστή επιτοίχια πόρτα

Μοιάζουν κάπως στην αρχή λειτουργίας με τις σπαστές πόρτες οροφής, με τη διαφορά ότι το φύλλο κινείται όχι πάνω από το άνοιγμα αλλά στο πλάι του (το παραπάνω σχήμα είναι σε κάτοψη).


Σπαστή επιτοίχια πόρτα

Δεν διαθέτουμε κάποιο προϊόν που να έχει αυτή την αρχή λειτουργίας, ούτε σε βιομηχανικές πόρτες ούτε σε γκαραζόπορτες. Επίσης, δεν διαθέτουμε μηχανισμούς για να μετατρέψουν τέτοιες πόρτες σε αυτόματες.Συρόμενες-πτυσσόμενες πόρτες

Πτυσσόμενη-συρόμενη πόρτα

Συνδυάζει τον τρόπο λειτουργίας μίας πτυσσόμενης και μίας συρόμενης ή ανοιγόμενης πόρτας, αφού τα πάνελ πρώτα σύρονται και μετά, ένα-ένα, σπάνε και συμπτύσσονται.

Δεν διαθέτουμε κάποιο προϊόν που να έχει αυτή την αρχή λειτουργίας, ούτε σε βιομηχανικές πόρτες ούτε σε γκαραζόπορτες. Επίσης, δεν διαθέτουμε μηχανισμούς για να μετατρέψουν τέτοιες πόρτες σε αυτόματες.Πτυσσόμενες πόρτες

  |Πτυσσόμενη πόρτα

Δεν διαθέτουμε κάποιο προϊόν που να έχει αυτή την αρχή λειτουργίας, ούτε σε βιομηχανικές πόρτες ούτε σε γκαραζόπορτες. Επίσης, δεν διαθέτουμε μηχανισμούς για να μετατρέψουν τέτοιες πόρτες σε αυτόματες.Πότε μιλάμε για Αυλόπορτα και πότε για Γκαραζόπορτα

Όταν μία πόρτα ασφαλίζει ένα χώρο όπου παρκάρουν αυτοκίνητα, είναι συνηθισμένο να αποκαλείται “γκαραζόπορτα” ακόμη και εάν ο χώρος είναι ανοιχτός, όπως οι πυλωτές και οι αυλές των κτιρίων. Τυπικά, σωστότερη ονομασία σε μία τέτοια περίπτωση είναι η λέξη “αυλόπορτα”, ή, εάν πρόκειται για κάτι τέτοιο, η λέξη “καγκελόπορτα”. Ο όρος “γκαραζόπορτα” ταιριάζει περισσότερο για τις ειδικές πόρτες που ασφαλίζουν κλειστούς χώρους γκαράζ, όπως οι μονοκόμματες και οι σπαστές οροφής.

Στην ενότητα 'Γκαραζόπορτες & Μηχανισμοί γκαραζόπορτας', αναλύουμε λίγο περισσότερο το ποια είδη μας μπορούν να καλύψουν το ρόλο της γκαραζόπορτας ή πόρτας γκαράζ.

Εάν πρόκειται για συρόμενες ή ανοιγόμενες αυλόπορτες ή μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, η ενότητα 'Αυτόματες αυλόπορτες και μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας' περιέχει χρήσιμες συμβουλές. Εάν πάλι πρόκειται για γκαραζόπορτες σε κλειστά γκαράζ, ίσως σας φανεί χρήσιμη και η ενότητα 'Σχεδιάζοντας ένα κλειστό γκαράζ μονοκατοικίας ή πολυκατοικίας'.Αυτόματες πόρτες ...

Αρκετές φορές μας ρωτούν για “αυτόματες πόρτες” και τελικά ανακαλύπτουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι αναφέρονται, για παράδειγμα, σε μία συρόμενη ή ανοιγόμενη αυλόπορτα, μία σπαστή ή μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής, μία αυτόματη τζαμόπορτα ή ακόμη και σε ένα ρολλό. Αντίστοιχα ισχύουν και για τη φράση “αυτόματες γκαραζόπορτες”.

Πρακτικά, οτιδήποτε είναι “πόρτα”, με την ευρύτερη έννοια του όρου, και έχει ένα σύστημα αυτοματισμού είναι όντως μία “αυτόματη πόρτα”. Για λόγους σαφήνειας, καλό είναι να προτιμούνται πιο ειδικευμένες ονομασίες.

Διαθέτουμε έναν μεγάλο αριθμό από προϊόντα, για οικιακή ή βιομηχανική χρήση, που διαθέτουν αυτόματη (ηλεκτροκίνητη) λειτουργία και συνδυάζονται με διάφορους αυτοματισμούς για ευκολότερη χρήση (τηλεχειριστήρια, μπουτονιέρες κλπ) και μεγαλύτερη ασφάλεια (φωτοκύτταρα, πρεσσοστάτες κλπ). Όλα αυτά μπορούν να χαρακτηριστούν ως 'αυτόματες πόρτες' αλλά προτιμούμε να τα χωρίζουμε σε πιο ειδικές κατηγορίες.

Τα προϊόντα αυτά τα έχουμε ταξινομήσει στις παρακάτω ειδικές κατηγορίες: συρόμενες και ανοιγόμενες αυλόπορτες. Επίσης, τα ρολλά μπορούν να θεωρηθούν σαν αυτόματες πόρτες, όταν συνδυάζονται με μοτέρ και τα αναγκαία παρελκόμενα, ενώ και οι μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας είναι ένα προϊόν που κάποιες φορές κατατάσσεται στην κατηγορία των αυτόματων πορτών.

Ελπίζουμε ότι αυτό αλλά και οι περιγραφές των διαφόρων τύπων, που προηγήθηκαν, θα βοηθήσουν κάπως προς αυτή την κατεύθυνση.Συνολική αντιμετώπιση

ολοκληρωμένες λύσεις Πολλές φορές, υπάρχουν περισσότερα από ένα προϊόντα ή συνδυασμοί προϊόντων μας, που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις σας. Σε κάθε περίπτωση, με αξιοπιστία και σοβαρότητα, θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία μαζί σας να δούμε ποιά είναι η καλύτερη λύση για εσάς από άποψη κόστους, κάλυψης προδιαγραφών, αξιοπιστίας, χρόνου παράδοσης, αισθητικής κλπ

Ένα σοβαρό πλεονέκτημά μας είναι ότι, χάρη στην μεγάλη γκάμα προϊόντων και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε συνήθως να σας προσφέρουμε λύσεις ακόμη και σε περιπτώσεις όπου οι ανταγωνιστές μας αδυνατούν να σας εξυπηρετήσουν.Εγγύηση

Τα προϊόντα μας, αλλά και τα παρελκόμενά τους, προέρχονται από επώνυμους κατασκευστές και προμηθευτές και συνοδεύονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις.Τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή

τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή

Η ACSYS, υπεύθυνα, μπορεί επίσης να αναλάβει την τοποθέτηση, τον αυτοματισμό, την συντήρησή και την επισκευή οποιουδήποτε από τα προϊόντα που διαθέτει. Οι εργασίες αυτές γίνονται από έμπειρα και κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργεία και παρέχεται εγγύηση σωστής εργασίας.

Και σε αυτή την περίπτωση, ενεργούμε με βάση την ίδια φιλοσοφία συνολικής αντιμετώπισης των αναγκών του πελάτη και φροντίζουμε ώστε η δουλειά μας να αποτελεί διαφήμιση για εμάς. Δεν πουλάμε απλά προϊόντα - προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Μπορείτε να βασίζεστε στην ολοκληρωμένη υποστήριξή μας σε επίπεδο ανταλλακτικών και εργασίας είτε για συντήρηση και επισκευές είτε για αναβαθμίσεις ή μετατροπές.

 acsys

Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed
  Στοιχεία επικοινωνίας ACSYS:   / Επωνυμία: ΣΤ ΠΕΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ /   / ΑΦΜ: 998118938 /   / ΔΟΥ: Ελευσίνας /   / Ταχυδρομική διεύθυνση: Οδός Ξηροπήγαδου, 19600 Μάνδρα, Αττική, Ελλάδα /   / τηλ: 2105551622 /   / fax: 2105551623 /   / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /   / Γεωγραφικό πλάτος (latitude): 38.061921 N - Γεωγραφικό μήκος (longitude): 23.505152 E /  
  ACSYS - Και καλύτερα, και φθηνότερα ! ™